ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η επιχείρηση Ιωάννης Αλάμαρας είναι μια ατομική εμπορική επιχείρηση που δημιουργήθηκε από τον ίδιο το έτος 1973 (περιοχή Σίδερα Χαλανδρίου, Λεωφ. Κηφισίας), που αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της κατασκευής διακοσμητικών πλακιδίων και τσιμεντένιων καπέλων για τζάκια και λέβητες.  Ύστερα από δώδεκα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, η επιχείρηση αναβαθμίστηκε και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα standards, σε νέα πια έδρα (περιοχή Γέρακας).

Σε μια σύγχρονη μονάδα που δραστηριοποιείται στον διαρκώς αναπτυσωμενο χώρο(αγορά), ο οποιος δεν παύει να δημιουργεί ανάγκη για ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών του.

Στο νέο χώρο η πέτρα ερχόμενη ακατέργαστη από την Κάρυστο επεξεργάζεται από το εμπειροτεχνικό προσωπικό της επιχείρησης (διαλογή, κόψιμο, άνοιγμα, συσκευασία) ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα στο καλύτερο δυνατό κόστος προς όφελος των πελατών της.

Επίσης διαθέτουμε πετρώματα εισαγωγής σε ποικίλες διαστάσεις, χρωματισμούς & τύπους για εφαρμογές δαπέδου ή επενδύσεων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Τέλος, έμπειρο τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνει την εκπλήρωση των επιθυμιών σας συνδυάζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Με εκτίμηση
Η Διεύθυνση